POPPERS . POPPERS . POPPERS .

Poppers = also known as

room odorisor

leather cleaner

Rush / jungle juice

Wat is het?

Poppers zijn vluchtige stoffen en worden geïnhaleerd. Dit doet men door rechtstreeks aan het flesje te ruiken of enkele druppels op een zakdoek te doen. Ook kan een sigaret in het flesje worden gedoopt, waarna de vloeistof via de niet ontstoken sigaret wordt geïnhaleerd.

Poppers worden geïnhaleerd en komen via de longen in het bloed terecht. Via het bloed komt het dan vervolgens in de hersenen. Poppers werken ontspannend op de (gladde) spieren en de vaatwanden. De vaatwanden verwijden zich met als gevolg dat de bloeddruk sterk daalt. 30 seconden na inname is de bloeddruk op zijn laagst en na anderhalve minuut is het weer normaal.

Het hart gaat door de bloeddrukdaling snel kloppen en brengt veel zuurstofrijk bloed naar de hersenen. Daardoor krijg je een gloeiend hoofd. Je voelt je even lekker maar er kunnen ook negatieve effecten ontstaan zoals (bonkende) hoofdpijn en duizeligheid.

Wat doet het?

Poppers zorgen voor een kortstondig gelukzalig gevoel, het maakt je seksueel opgewonden, de seksuele beleving wordt versterkt en je voelt je ontspannen.
Poppers worden vaak gebruikt tijdens de seks. Als ze even voor het orgasme worden gebruikt versterkt dit de orgasmebeleving. Het ontspant ook de kringspier, vandaar dat het een populair middel is in de gayscene. Wel kan het moeilijker zijn om een erectie te behouden.

Hoe veilig gebruiken?

Gebruik geen poppers in combinatie met erectiemiddelen. Beiden hebben een vaatverwijdende werking hebben en kunnen elkaar dus versterken. Je zou het bewustzijn kunnen verliezen.

Gebruik in combinatie met bepaalde sederende medicatie (benzo's, slaapmiddelen,...) kan ernstige benauwdheid en zuurstoftekort veroorzaken, vooral als de gebruiker al astmatische klachten heeft.

Overmatig gebruik van Poppers kan leiden tot huiduitslag, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken.

Indien je een blauwe neus of blauwe lippen krijgt wijst dit op bloedarmoede. Het is in dit geval érg belangrijk even op adem te komen zonder het flesje poppers erbij.

een probleem of hulp nodig?
Neem ook eens een kijkje op deze partnerwebsite.

Volledig gescreend en approved door Chemmen!

Need some tips and tricks for more self control?
lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen