FAQ . FAQ . FAQ .

Waarmee kunnen we jou helpen?

Werp een blik op onderstaande veelgestelde vragen of stuur ons een bericht met jouw vraag.

druggebruik

Wanneer je drugs inspuit is de kans op verslaving groter. Begin steeds met een lage dosis wanneer je verdovende middelen inspuit. Je weet namelijk niet hoe je lichaam zal reageren. Drugs injecteren kan daardoor sneller leiden tot een overdosis. Bij drugs die een stimulerend effect hebben (uppers) zoals speed, cocaïne en crystal meth is de kans op psychosen groter. Gebruik bij voorkeur wanneer er iemand in de buurt is.

 

Door te injecteren kan je je huid en bloedvaten beschadigen. Je kan hierdoor abcessen, kneuzingen, littekens… oplopen. Daarom is het belangrijk dat je voorzien bent van het juiste materiaal zoals steriele naalden en spuiten, filters, lepels,… én een propere omgeving. Wissel indien mogelijk af van injectieplaats en gebruik bij elke shot een nieuwe naald.

 

Deel geen gebruikersmateriaal. Wanneer je materiaal van iemand anders gebruikt is de overdracht van het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) en het hepatitis C virus groot. Ook snuifbuisjes vormen een gevaar voor de overdracht van hepatitis C.

Je beperkt de risico's van slammen door steriel materiaal te gebruiken, de dosis van het middel te beperken en de correcte techniek te gebruiken. Je kan onze tip voor veilig(er) gebruik hier lezen.
Let er wel op dat slammen risicovol is!
Bij ons!
Contacteer ons en we spreken een moment af om je van materiaal te voorzien.
Spuiten, steri-cups (lepels), naaldcontainers, condooms, glijmiddel, steriel water, alcoholdoekjes, ...
Ook kan je je gebruikt materiaal bij ons binnenbrengen!
Volgens de Belgische wetgeving zijn bezit, verkoop, aankoop en invoer van XTC (en speed, cocaïne, GHB, ...) verboden. Ook aan iemand de gelegenheid bieden om deze producten te gebruiken is strafbaar. De wet zegt niet uitdrukkelijk dat gebruik strafbaar is.

seks

Per middel kan je op onze website enkele tips terugvinden hoe je de risico's bij gebruik kan beperken.
Je kan ze terugvinden voor XTC/MDMA, TINA, 4MMC, 3MMC, GHB, Ketamine, Coke, poppers en erectiemiddelen.
Draag zorg voor mekaar, voor jezelf, doseer en neem voldoende rust!
Hier is geen eenduidig antwoord op en dit is erg individueel.
Maar we weten dat bepaalde middelen kunnen zorgen dat je minder geremd bent, dat de seksuele beleving intenser wordt, dat je een grotere verbondenheid ervaart met je sekspartner, etc.
Voor velen voelt dit erg fijn en kan dit ook leuk blijven, helaas is het niet voor iedereen even makkelijk om dit te begrenzen.

algemeen

E-mail: info@chemmen.be
Tel./WA: 0485 41 89 90 (Nick)
Dit steeds anoniem & gratis!

Klik hier voor onze contactpagina.

Niet gevonden
wat je zocht?

stuur ons een bericht