Coke . Coke . Coke .

Coke = also known as

cocaïne

"c"

sos

witte

Wat is het?

Cocaïne is een opwekkende stof afkomstig van de bladeren van de cocastruik. Na chemische bewerking verkrijgt men een fijn kristalachtig wit tot geelachtig poeder met een bittere smaak.

Cocaïne wordt meestal gesnoven, maar kan -opgelost in water- ook geïnjecteerd worden. Gewone coke roken is bijna onmogelijk (omdat het een zoutvorm is die pas op erg hoge t° verdampt). Daarom  zet men het product om in een base, zo krijgt men crack. Dit heeft een vele kortere werkingsduur en is verslavender. Het product roken (met crackpijp of waterpijp) heet 'basen'.

Wat doet het?

Coke werkt stimulerend op de hersenen. Energie, euforie, een gevoel van opwinding en grote helderheid zijn de meest voorkomende effecten. Het wordt vaak gebruikt om te presteren: men voelt zich sterk, actief, spraakzaam en vol zelfvertrouwen. Men houdt inspanningen langer vol zonder honger, dorst of vermoeidheid te voelen. Eigenlijk teert men op dat moment op reserves.
In vergelijking met coke heeft crack een heviger effect maar een kortere werking.

Hoe veilig gebruiken?

Gebruik uit voorzorg bij elke nieuwe voorraad eerst een klein beetje. Je weet nooit hoe zuiver nieuwe cocaïne is. Zelfs bij een vaste dealer kan de kwaliteit sterk verschillen.

Deel nooit gebruikersmateriaal (zoals rietjes, spuiten en pijpjes). Zo voorkom je het risico op besmetting met het hiv- en hepatitis B- en C-virus.

Injecteren is de meest risicovolle manier van gebruiken.

Cocaïnegebruik tast de reserves van het lichaam aan. Daarom is het belangrijk om na gebruik voldoende te eten en te rusten.

een probleem of hulp nodig?
Neem ook eens een kijkje op deze partnerwebsite.

Volledig gescreend en approved door Chemmen!

Need some tips and tricks for more self control?
lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen